Studio inregistrari

Website-uri sponsorizate

Utilizatori online

Avem 42 vizitatori și niciun membru online

Director web premium - webmaxi.ro

Daca website-ul dumneavoastra este pe Internet de citeva zile, saptamini sau chiar de citiva ani si nu ati reusit pina acum, sa obtineti o pozitie in prima sau macar in primele pagini cu rezultate ale cautarii, dupa cuvinte cheie care definesc domeniul de activitate al firmei, aveti o mare problema. Este clar ca website-ul pe care il detineti are nevoie urgenta de optimizare pentru motoare de cautare si nu numai. Inscrierea in directoare web este una din etapele importante, ce vor ajuta ca website-ul dvs. sa devina mult mai vizibil.

Studio inregistrari

1021.jpg

Studio inregistrari audio, cu sediul in Bucuresti, ne ocupam de tot ce tine de inregistrari cum ar fi : voci, instrumente, spoturi publicitare, jingle-uri, compozitie muzicala,orchestratie, editare si procesare, dublaje, voice-over,promo-uri radio si tv. Avem o lisat de actori de unde sa va alegeti ce voce doriti pentru proiectele pe care le aveti, fie voci de prezentare, dublaje de animatii sau documentare, dar si promo-uri publicitare. Mai suntem si in zona de productie video, unde colaboram cu o echipa intreag de actori,scenaristi,regizori. De asemenea avem si pachete ce includ filmare/clip de studio si inregistrare ,editare si productie audio.

Viziteaza acest website :  Studio inregistrari

Alte informatii furnizate de autorul acestei listari

Alte informatii
Studio inregistrari audio, avand o echipa de ingineri si compozitori tineri talentati si experimentati ce pot duce orice proiect la final, fie el de muzica sau spoturi publicitare si voice-over, cu rezultate ireprosabile
Nume firma
Studio5
Domeniu de activitate
Studio inregistrari audio
Telefon
0755934101
Imagini

Newsletter

Aboneaza-te pentru a beneficia de informatii proaspete din domeniul optimizarii web.Inapoi sus
Webmaxi.ro este listat in Director Web International, catalog web gratuit ce promoveaza website-uri internationale.