Website-uri sponsorizate

Utilizatori online

Avem 90 vizitatori și niciun membru online

Inscrierea website-urilor in directoare web

Promovarea website-urilor este cea mai importanta componenta a optimizarii pentru motoarele de cautare. Un website cu 2 pagini cu cate 2-3 paragrafe de text pe fiecare pagina poate ajunge mai sus in lista rezultatelor cautarilor decat website-urile unor companii importante. Nu e corect sa fie asa, dar daca numarul de link-uri de pe alte website-uri catre website-ul clientului (backlinks) reprezinta un criteriu important, de ce sa nu profitam? De vina sunt companiile care nu acorda importanta acestui aspect.inscriere website in director web

Cea mai buna metoda pentru a dobandi multe link-uri este inscrierea in directoare gratuite (cum ar fi, de exemplu, director-web-romania.ro). Insa la fel ca director-web-romania.ro, sunt multe altele. Unele firme din acest domeniu ofera inscriere automata cu ajutorul unor softuri speciale, insa marele dezavantaj este dat de faptul ca softurile nu fac treaba asa cum trebuie, mai precis nu aleg intodeauna categoria potrivita pentru website-ul inscris, nu pot citi codurile de confirmare (captcha), nu raspund la email-urile de confirmare. Drept urmare multi administratori ai acestor directoare web vor sterge website-urile inscrise prin aceasta metoda, si chiar daca sunt aprobate sunt sanse mari ca ele sa fie penalizate de motoarele de cautare sau chiar deindexate.
   
Recomandari - noi recomandam inscrierea in toate directoarele web. Daca nu o faceti dvs., atunci ar putea sa o faca concurentii dvs., si va fi greu sa-i mai ajungeti vreodata. Nu neglijati directoarele cu PR 0 pentru ca la urmatorul PR update ar putea primi un PR mult mai mare si nu vor mai accepta inscrieri gratuite din acel moment. Mai tarziu va veti felicita pentru decizia luata.

Newsletter

Aboneaza-te pentru a beneficia de informatii proaspete din domeniul optimizarii web.Inapoi sus
Webmaxi.ro este listat in Director Web International, catalog web gratuit ce promoveaza website-uri internationale.