Website-uri sponsorizate

Utilizatori online

Avem 133 vizitatori și niciun membru online

Director web premium - webmaxi.ro

Daca website-ul dumneavoastra este pe Internet de citeva zile, saptamini sau chiar de citiva ani si nu ati reusit pina acum, sa obtineti o pozitie in prima sau macar in primele pagini cu rezultate ale cautarii, dupa cuvinte cheie care definesc domeniul de activitate al firmei, aveti o mare problema. Este clar ca website-ul pe care il detineti are nevoie urgenta de optimizare pentru motoare de cautare si nu numai. Inscrierea in directoare web este una din etapele importante, ce vor ajuta ca website-ul dvs. sa devina mult mai vizibil.

Securitate

Inscrie website

Securitatea informației se ocupă cu protejarea informației și sistemelor informatice de accesul neautorizat, folosirea, dezvăluirea, întreruperea, modificarea or distrugerea lor. Cele trei componente ale securității informației sunt: confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea. Confidențialitatea este asigurata prin criptarea informației. Integritatea se obține prin mecanisme și algoritmi de dispersie. Disponibilitatea e asigurata prin întărirea securității rețelei sau rețelelor de sisteme informatice și asigurarea de copii de siguranță.

Aici sunt listate : companii si firme specializate in dezvoltarea de programare antivirus si metode de protectie impotriva virusilor si a troienilor, securitatea sistemelor informatice si solutii antivirus, firewall, solutii in domeniul antispam si antispyware, teste de vulnerabilitate si implementare solutii de securitate informatica, securizari servere si retele.

Newsletter

Aboneaza-te pentru a beneficia de informatii proaspete din domeniul optimizarii web.Inapoi sus
Webmaxi.ro este listat in Director Web International, catalog web gratuit ce promoveaza website-uri internationale.