Vitralii decorative pentru case, vile, restaurante, biserici

Website-uri sponsorizate

Utilizatori online

Avem 108 vizitatori și niciun membru online

Director web premium - webmaxi.ro

Daca website-ul dumneavoastra este pe Internet de citeva zile, saptamini sau chiar de citiva ani si nu ati reusit pina acum, sa obtineti o pozitie in prima sau macar in primele pagini cu rezultate ale cautarii, dupa cuvinte cheie care definesc domeniul de activitate al firmei, aveti o mare problema. Este clar ca website-ul pe care il detineti are nevoie urgenta de optimizare pentru motoare de cautare si nu numai. Inscrierea in directoare web este una din etapele importante, ce vor ajuta ca website-ul dvs. sa devina mult mai vizibil.

Vitralii

Inscrie website

Vitraliile sunt compoziții decorative formate din bucățele de sticlă colorată, dipsuse simetric sau asimetric și legate între ele prin rețele de plumb și prinse prin tije metalice de șasiul ușii sau ferestrei. Vitraliul se poate monta în lemnul ușilor, fie ele exterioare sau interioare.

Originile vitraliilor se pierd în istorie. Tehnica a fost derivată probabil din fabricația bijuteriilor și mozaicurilor. Vitraliile, asa cum le cunoastem azi, se pare că au apărut o dată cu construirea bisericilor, cele mai vechi datând din secolul X.Tehnica vitraliului, în linii mari neschimbată până astăzi, a fost descrisă de călugarul Teophilus pe la anul 1100. Stilul gotic, cu biserici din ce în ce mai înalte, dar și mai luminoase, a folosit vitraliile la o scară nemaîntâlnită până atunci.

Newsletter

Aboneaza-te pentru a beneficia de informatii proaspete din domeniul optimizarii web.Inapoi sus
Webmaxi.ro este listat in Director Web International, catalog web gratuit ce promoveaza website-uri internationale.