Website-uri sponsorizate

Utilizatori online

Avem 561 vizitatori și niciun membru online

Director web premium - webmaxi.ro

Daca website-ul dumneavoastra este pe Internet de citeva zile, saptamini sau chiar de citiva ani si nu ati reusit pina acum, sa obtineti o pozitie in prima sau macar in primele pagini cu rezultate ale cautarii, dupa cuvinte cheie care definesc domeniul de activitate al firmei, aveti o mare problema. Este clar ca website-ul pe care il detineti are nevoie urgenta de optimizare pentru motoare de cautare si nu numai. Inscrierea in directoare web este una din etapele importante, ce vor ajuta ca website-ul dvs. sa devina mult mai vizibil.

Cintare electronice

Inscrie website


Cântarul este un instrument pentru determinarea masei unui corp constând dintr-o pârghie cu brațe egale și două talere, care echilibrează cu greutăți etalonate.

Primul aparat de cântărit a fost o balanță utilizată de egipteni în mileniul al patrulea î.Hr. Aceasta avea o formă extrem de simplă, brațul orizontal fiind susținut la mijloc de un pivot și dispus pe laterale, la distanțe egale, cu două talere suspendate cu sfoară. Inițial, această balanță era utilizată pentru a cântări și compara nu numai diverse produse destinate trocului, cât și pentru a determina masa prafului de aur pe care îl primeau, uneori, vânzătorii în schimbul bunurilor. Deși se număra printre primele modele, balanța egiptenilor avea o acuratețe de aproximativ 99%. Egiptenii au fost cei care au introdus și conceptul utilizării greutăților pentru a afla masa unui produs în urma echilibrării balanței.

Acest tip de măsurătoare a masei corpurilor a fost îmbunătățit în mod semnificativ de romani, de la care a rămas moștenire "cântarul roman", încă din perioada primului mileniu. Noua balanță avea, pe una dintre jumătățile brațului, o singură contragreutate etalonată, care putea fi deplasată de-a lungul pârghiei, până când aceasta stătea în echilibru. Romanii au fost aceia care au confecționat balanța astfel încât porțiunea punct de sprijin să fie sprjinită pe un pivot ascuțit la capătul de sprijin, pentru a oferi o balansare cât mai exactă în momentul cântăririi.

Cantare Electronice

ZEUS SERVICE acorda o mare importanta cunoasterii pietei si a relatiilor stranse cu clientii si va sta la dispozitie cu cele mai bune produse si servicii pentru a incepe sau a dezvolta o afacere. Viz ...
Citeste mai mult...

Newsletter

Aboneaza-te pentru a beneficia de informatii proaspete din domeniul optimizarii web.Inapoi sus
Webmaxi.ro este listat in Director Web International, catalog web gratuit ce promoveaza website-uri internationale.