traffic engine

Traffic-Engine.com

Powerfull and flexible traffic exchange system.
cupe,medalii personalizate

Cupe-Medalii.ro

Cupe, Medalii si Trofee Personalizate prin Gravura Computerizata.
men's suits

Louiscopeland.com

Shop the latest men's luxury suits and designer clothing.
director web

Director-Romania.ro

Catalog web de calitate pentru afaceri din Romania.

Articole

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
sfaturi SEO
Un ghid practic privind optimizarea SEO a site-urilor

Ghid de sfaturi bune pentru optimizarea SEO


Indexarea site-ului dvs. în motoarele de căutare (SE) poate fi uneori o sarcină monumentală în sine. Iata primele zece sfaturi bune pentru a începe.

1. Titlul paginii
Renunțați să mai utilizați "Bine ați venit pe site-ul nostru" ca titlu de pagină. Dacă doriți cu adevărat să atrageți un anumit public țintit, specificați cuvintele cheie și listați cuvintele dvs. cheie pentru produse separate de o bara verticala (|), (de exemplu: camerele digitale sau camerele video) va crește puterea cuvintelor cheie alese, în acest caz camere digitale și video.

2. Nume de fișiere în pagină
Încă folosiți numele fișierelor de pagină ca produse.htm sau despre_noi.php, de ce să nu adăugați greutate fișierelor de pe site-ul dvs. și să ajutați să se distingă de multitudinea de pagini cu nume generice și să utilizati din nou cuvintele dvs. cheie în numele fișierelor (de exemplu: carți_scrise_pe_hârtie.htm) pentru un site de vânzare a cărților, cu un link către lista de romane scrie pe hârtie.

3. Etichetele ALT
Din nou, cuvintele cheie joacă un rol imens în designul site-ului dvs., iar o altă zonă pentru a include aceste cuvinte este în imaginea dvs. textul alternativ "ALT".

4. Etichete antet
Revenind la titlul paginii dvs., nu are nici un rost să utilizați textul "Bine ați venit pe site-ul meu", mai ales dacă vindeți unelte de grădină. Utilizați etichetele pentru a accentua produsele și serviciile dvs. în ordinea importanței.

5. Text îngroșat
Ai ceva de spus? Spune asta folosind text ingrosat, acest lucru transmite motoarelor de cautare, că acest text este important și se referă puternic la conținutul și cuvintele dvs. cheie și trebuie luat în considerare.

6. Cuvinte cheie
Unii spun că nu mai sunt așa de importante pentru a obține rezultate în SERPS (Search Engine Result Pages), dar utilizarea lor corectă poate adăuga pe site-ul dvs. eficiența globală. Concentrați-vă pe 3 - 4 expresii de cuvinte cheie (de exemplu: "design personalizat al site-ului" sau "design site web" pentru designerii site-urilor web) și asigurați-vă că sunt utilizate în primul și ultimul paragraf al conținutului paginii dvs. de pornire.

7. Bara de instrumente Google
Nu este doar un instrument de căutare, Google Toolbar afișează Page Rank, în funcție de clasamentul Google, în ceea ce privește popularitatea și prezența pe web.

8. Bara de instrumente Alexa
Descărcați bara de instrumente Alexa de la Amazon și înscrieți-vă la programul lor de afiliere, bara de instrumente este un instrument esențial în măsurarea popularității și influențeaza modul în care site-ul dvs. se situează pe www.

9. RSS Feeds
Vreți să creșteți traficul? Atunci ar fi bine să luați în considerare pornirea unui flux RSS pe site-ul dvs. cu elemente de știri importante legate de afacerea dvs. și de subiectele importante, apoi să le conectați la articolele dvs.

10. Scrierea unor articole
Articolul scris este un alt mod de a promova site-ul dvs. cu informații utile pentru alții și cu link-uri înapoi la site-ul dvs.

In concluzie, există mai multe fațete ale optimizării (Search Engine Optimization) site-urilor web și aceste 10 sfaturi sunt doar câteva și constituie un bun punct de pornire, pentru a obține o poziționare buna pe web. Succes!

 

Newsletter WebMaxi

Utilizatori noi

  • kavos
  • crildev
  • TinaM
  • office@tencuieli-mecanizate-ipsos.ro
  • impactdesign
  • iclauadri74
  • Michaelcam
  • larisa
  • florysdesign
  • birouri

Utilizatori online

Avem 221 vizitatori și nici un membru online