traffic engine

Traffic-Engine.com

Powerfull and flexible traffic exchange system.
cupe,medalii personalizate

Cupe-Medalii.ro

Cupe, Medalii si Trofee Personalizate prin Gravura Computerizata.
men's suits

Louiscopeland.com

Shop the latest men's luxury suits and designer clothing.
director web

Director-Romania.ro

Catalog web de calitate pentru afaceri din Romania.

Articole

Bloguri - Pagini personale - Bloguri stiri

Un blog (cuvânt provenit de la expresia engleză web log = jurnal pe Internet) este o publicație web (un text scris) care conține articole periodice sau și actualizate neîntrerupt ce au de obicei un caracter personal. Ca regulă, actualizarea blog-urilor constă în adăugiri de texte noi, asemenea unui jurnal, toate contribuțiile fiind afișate în ordine cronologică inversă (cele mai noi apar imediat, sus, la vedere). Acest gen de publicații web sunt în principiu accesibile publicului larg, însă unele pot fi contra cost.Termenul de "blog" a apărut în anul 1997, când John Berger și-a denumit propriul site "weblog". Dacă la început blog-urile erau actualizate manual, cu timpul au apărut „unelte” (programe și metode) care să automatizeze acest proces. Utilizarea unui astfel de software bazat pe browsere Internet este acum un aspect obișnuit al blogging-ului.

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Cum sa fii cea mai bune versiune a ta

https://www.raduprisacaru.ro/dezvoltare-personala/cum-sa-fii-cea-mai-bune-versiune-a-ta/

Da intotdeauna 100%

Doar pentru ca perfectiunea nu e posibila, nu inseamna ca ar trebui sa fie o scuza ca sa fim mediocri. Ca oameni, avem potential nelimitat pentru a creste si de a ne imbunatati, si nu avem limite in cat putem da in fiecare activitate. Cum poti da totul? Hai sa aflam.

             Urmeaza-ti visele folosind regula de 100%

             Ce e regula asta? Se refera ca dai absolut tot ce ai. Cand lucrezi de acasa sau incerci sa fii un partener mai bun, cand faci curatenie sau creezi, poti mereu sa dai tot ce poti. Regula asta iti va schimba viata pentru ca vei avea rezultate mai bune, reactii mai bune de la cei din jurul tau, si vei fi mai satisfacut cu tot ce faci.

             Acum, sa dai totul nu inseamna ca vei avea mereu cele mai bune rezultate. Uneori, vei fi obosit. Alteori, bolnav sau ocupat. Se refera mai mult la a da totul din ce poti in acel moment.

             Intotdeauna sa incerci sa te autodepasesti

             E usor sa devii relaxat crezand ca ti-ai atins apogeul. Totusi, este mereu o sansa de a deveni si mai bun. Putem mai bine, mai repede, mai eficient. Dand totul inseamna sa iti extinzi abilitatile ca sa atingi noi altitudini. Cel mai bun de azi nu e si cel mai bun de maine.

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

             Noteaza progresul

             Ceva ce ne poate afecta este increderea in memoria noastra, fara sa ne urmarim cu adevarat progresul. Nu ne putem da seama daca noi chiar progresam sau stam pe loc. E important sa ne urmarim progresul catre scopurile noastre ca sa ne motivam mai bine.

             Noteaza-ti progresul in mod regulat, si in scris (folosind un jurnal, sau o aplicatie pe telefon).

             Asta te poate ajuta ca sa iti adaugi obiective noi zilnic, saptamanal sau lunar.

Inconjoara-te cu pozitivate

             Oamenii negativi doar te trag in joc, asa ca favorizeaza pe cei pozitivi. Cauta prieteni, membri ai familiei tale, si amici care te sprijina si te ridica, nu cei care au numai lucruri negative de zis despre tine. Fii mai increzator. Asta nu se aplica doar oamenilor din viata reala.

             Trebuie sa ai grija si ce citesti, la ce te uiti, si ce personalitati te intereseaza online. Intreaba-te pentru un moment daca mesajele pe care le primesti sunt bune („Poti sa o faci! Ai incredere in tine!”) sau negative („E imposibil! Lumea e teribila!”).

             Ramanand pozitiv si primind mesaje bune, devine mai usor sa dai totul.

             Priveste munca ca o provocare

             Deseori, tratam sarcinile noastre ca fiind plictisitoare. Le vedem ca niste lucruri enervante care doar ne iau timpul de la Netflix. Totusi, gandirea asta previne sa dam totul, pentru ca nimeni nu vrea sa fie plictisit. Daca iti schimbi mentalitatea si vezi fiecare sarcina ca o provocare, atitudinea ta se va schimba.

             Sigur, sa speli vasele nu e distractiv, dar poate fi o provocare pentru abilitatile tale. Poti sa le termini in 5 minute? Poti folosi timpul sa meditezi? Poti spala atat de bine incat sa straluceasca? Lasa-ti imaginatia sa te cuprinda in timp ce lucrezi. Doar da tot ce poti. 

Descarca Acum Gratuit Cartea – „Ce este COACHINGUL?

  Sa faci lucrurile amuzante

A face lucrurile provocatoare este o modalitate de a te incuraja sa faci tot posibilul. Un alt mod este de a le face distractive, schimband nu numai perspectiva, ci si situatia. Pune-ti muzica, foloseste pixul/stiloul, da-ti o sansa de a fii creativ. Sarcinile distractive sunt mult mai satisfacatoare. 

A oferi tot posibilul iti poate transforma viata. Vei deveni un partener mai bun, prieten, muncitor, profesionist, parinte mai bun. Deci incercati si amintiti-va:

“Fa intotdeauna tot ce poti. Cel mai bun lucru se va schimba dintr-un moment in altul; va fi diferit atunci cand esti sanatos, spre deosebire de cand esti bolnav. In orice circumstanta, pur si simplu fa tot posibilul si vei evita judecata de sine, abuzul de sine si regretul.” – Don Miguel Ruiz

Cum sa fii cea mai bune versiune a ta Dezvoltare Personala 14 www.raduprisacaru

Cum sa fii cea mai bune versiune a ta

Pentru o sesiune de Dezvoltare Personala sau NLP te rog sa ma contactezi.

Speaker & Trainer & Coach – Radu Prisacaru – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. – 0727661799

Citeste mai multe despre Dezvoltare Personala

Planifica o discutie Video sau Audio – Gratuit primele 30 minute

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă

Connie Larkin, pionier și specialist în educație ontologică,va invita la un dialog pe tema relațiilor și a cursurilor pe care le susține in directia dezvoltarii personale. Născuta în România, a trăit în mai multe țări, a fost femeie de afaceri, in prezent orientatata pe  comunicarea cu oamenii si coach in conceptele de fotocitire, managementul timpului și educație ontologică.

Omul modern are ca preocupare să evolueze, sa se dezvolte. Educație Ontologică, este cel mai  firesc mod de a raspunde preocupărilor oamenilor. Unele dintre acestea sunt legate de lipsa de timp și de dorința de a fi mai eficienți (managementul timpului), altele despre cum să învețe în timp record fără chin și fără să uite ce au învățat (fotocitirea), altele sunt legate de comunicare, altele de cum să fie împliniți în relațiile pe care le au..

Datorită schimbării perspectivei asupra timpului (beneficiul cursului TimeMaster) viața este “timp liber”, pe care trebuie sa-l folosesti din perspectiva/contextul de “ce fac acum”, iar activitatile alese trebuie sa-ti ofere satisfactie materiala sau spirituala. „Managementul timpului” este procesul de organizare și planificare a modului de a împărți timpul între activități specifice. Gestionarea timpului bun vă permite să lucrați mai inteligent - nu mai greu - astfel încât să obțineți mai mult timp în mai puțin timp, chiar și atunci când timpul este strâns și presiunile sunt mari. Nerespectarea timpului îți dăunează eficacitatea și provoacă stres.

Photoreading este o tehnica rapida de asimilare a informatiei relevante dintr un material de 200 de pagini in aproximativ 45 de minute, la o rată medie de 800 de cuvinte pe minut. Cursurile de Fotocitire au o rată de succes de 96%, deoarece aproape toată lumea, cu vârsta de peste 13 ani, poate utiliza tehnica. Aflați cum puteți utiliza Fotocitirea pentru a merge mai departe la școală, pentru a obține un avantaj competitiv în cariera dvs. și pentru a vă îmbunătăți și viața dvs.

După întâlnirea cu Educația Ontologică afli că “a fi mai bun” este o aberație, că așa cum suntem noi suntem deja extraordinari, doar că nu manifestăm acest lucru din cauza gândului pe care îl întreținem în mod inconștient și anume că “nu suntem destul de buni”. Cursul are ca fundament Ontologia, o disciplină veche, care se ocupă cu studiul existenței, al ființei. Noi suntem întotdeauna cei care facem alegerile și nu știm asta sau ne facem că nu stim asta, tot ce faci fiind autentic îți oferă o viață care merită trăită. Dacă afirmi că tu cunoști ceva și nu faci nimic cu acel ceva, nu ai cum să-l trăiești, în concluzie este doar un concept cu care poți doar plictisi oamenii dispuși să te asculte Ai nevoie să te respecți, să te iubești pentru cine ești, de integritate, ai nevoie de responsabilitate și să întreprinzi acțiuni corelate cu ce te inspiră. Pentru asta trebuie să te autoeduci, educația depinzând doar de tine, nu de alții.

Web-Development | IB Media

web-development

Newsletter WebMaxi

Utilizatori noi

  • Williambuilm
  • aika
  • AaronFeamy
  • Ana Felps
  • habibi1986
  • DavChell
  • injectoarebuzau
  • DaniliucCatalin
  • mcbap22
  • promoweb

Utilizatori online

Avem 178 vizitatori și nici un membru online