traffic engine

Traffic-Engine.com

Powerfull and flexible traffic exchange system.
cupe,medalii personalizate

Cupe-Medalii.ro

Cupe, Medalii si Trofee Personalizate prin Gravura Computerizata.
men's suits

Louiscopeland.com

Shop the latest men's luxury suits and designer clothing.
director web

Director-Romania.ro

Catalog web de calitate pentru afaceri din Romania.

Articole

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Connie Larkin, pionier și specialist în educație ontologică,va invita la un dialog pe tema relațiilor și a cursurilor pe care le susține in directia dezvoltarii personale. Născuta în România, a trăit în mai multe țări, a fost femeie de afaceri, in prezent orientatata pe  comunicarea cu oamenii si coach in conceptele de fotocitire, managementul timpului și educație ontologică.

Omul modern are ca preocupare să evolueze, sa se dezvolte. Educație Ontologică, este cel mai  firesc mod de a raspunde preocupărilor oamenilor. Unele dintre acestea sunt legate de lipsa de timp și de dorința de a fi mai eficienți (managementul timpului), altele despre cum să învețe în timp record fără chin și fără să uite ce au învățat (fotocitirea), altele sunt legate de comunicare, altele de cum să fie împliniți în relațiile pe care le au..

Datorită schimbării perspectivei asupra timpului (beneficiul cursului TimeMaster) viața este “timp liber”, pe care trebuie sa-l folosesti din perspectiva/contextul de “ce fac acum”, iar activitatile alese trebuie sa-ti ofere satisfactie materiala sau spirituala. „Managementul timpului” este procesul de organizare și planificare a modului de a împărți timpul între activități specifice. Gestionarea timpului bun vă permite să lucrați mai inteligent - nu mai greu - astfel încât să obțineți mai mult timp în mai puțin timp, chiar și atunci când timpul este strâns și presiunile sunt mari. Nerespectarea timpului îți dăunează eficacitatea și provoacă stres.

Photoreading este o tehnica rapida de asimilare a informatiei relevante dintr un material de 200 de pagini in aproximativ 45 de minute, la o rată medie de 800 de cuvinte pe minut. Cursurile de Fotocitire au o rată de succes de 96%, deoarece aproape toată lumea, cu vârsta de peste 13 ani, poate utiliza tehnica. Aflați cum puteți utiliza Fotocitirea pentru a merge mai departe la școală, pentru a obține un avantaj competitiv în cariera dvs. și pentru a vă îmbunătăți și viața dvs.

După întâlnirea cu Educația Ontologică afli că “a fi mai bun” este o aberație, că așa cum suntem noi suntem deja extraordinari, doar că nu manifestăm acest lucru din cauza gândului pe care îl întreținem în mod inconștient și anume că “nu suntem destul de buni”. Cursul are ca fundament Ontologia, o disciplină veche, care se ocupă cu studiul existenței, al ființei. Noi suntem întotdeauna cei care facem alegerile și nu știm asta sau ne facem că nu stim asta, tot ce faci fiind autentic îți oferă o viață care merită trăită. Dacă afirmi că tu cunoști ceva și nu faci nimic cu acel ceva, nu ai cum să-l trăiești, în concluzie este doar un concept cu care poți doar plictisi oamenii dispuși să te asculte Ai nevoie să te respecți, să te iubești pentru cine ești, de integritate, ai nevoie de responsabilitate și să întreprinzi acțiuni corelate cu ce te inspiră. Pentru asta trebuie să te autoeduci, educația depinzând doar de tine, nu de alții.

Web-Development | IB Media

web-development

Newsletter WebMaxi

Utilizatori noi

  • viper74
  • andrei.turca
  • whitewalter
  • Harveyzoose
  • janebisping
  • Williambuilm
  • aika
  • AaronFeamy
  • Ana Felps
  • habibi1986

Utilizatori online

Avem 376 vizitatori și nici un membru online