traffic engine

Traffic-Engine.com

Powerfull and flexible traffic exchange system.
cupe,medalii personalizate

Cupe-Medalii.ro

Cupe, Medalii si Trofee Personalizate prin Gravura Computerizata.
men's suits

Louiscopeland.com

Shop the latest men's luxury suits and designer clothing.
director web

Director-Romania.ro

Catalog web de calitate pentru afaceri din Romania.

Articole

Categoria - Inscriere in directoare

categorie director web9Inscrierea website-urilor in directoare web

Promovarea website-urilor este cea mai importanta componenta a optimizarii pentru motoarele de cautare. Un website cu 2 pagini cu cate 2-3 paragrafe de text pe fiecare pagina poate ajunge mai sus in lista rezultatelor cautarilor decat website-urile unor companii importante. Nu e corect sa fie asa, dar daca numarul de linkuri de pe alte situri catre situl clientului (backlinks) reprezinta un criteriu important, de ce sa nu profitam? De vina sunt companiile care nu acorda importanta acestui aspect.

 

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă


indexare googleDaca website-ul dumneavoastra este pe Internet de citeva zile, saptamini sau chiar de citiva ani si nu ati reusit pina acum, sa obtineti o pozitie in prima sau macar in primele pagini cu rezultate ale cautarii, dupa cuvinte cheie care definesc domeniul de activitate al firmei, aveti o mare problema. Este clar ca website-ul pe care il detineti are nevoie urgenta de optimizare pentru motoare de cautare si nu numai. Inscrierea in directoare web este una din etapele importante, ce vor ajuta ca website-ul dvs. sa devina mult mai vizibil.

Promovarea website-urilor este cea mai importanta componenta a optimizarii pentru motoarele de cautare. Un website cu 2 pagini cu cate 2-3 paragrafe de text pe fiecare pagina poate ajunge mai sus in lista rezultatelor cautarilor decat website-urile unor companii importante. Nu e corect sa fie asa, dar daca numarul de linkuri de pe alte site-uri catre cel al clientului (backlinks) reprezinta un criteriu important, de ce sa nu profitam? De vina sunt companiile care nu acorda importanta acestui aspect.

Cea mai buna metoda pentru a dobandi multe link-uri este inscrierea in directoare gratuite (cum ar fi, de exemplu, director-web-romania.ro). Insa la fel ca director-web-romania.ro, sunt multe altele. Unele firme din acest domeniu ofera inscriere automata cu ajutorul unor softuri speciale, insa marele dezavantaj este dat de faptul ca softurile nu fac treaba asa cum trebuie, mai precis nu aleg intodeauna categoria potrivita pentru website-ul inscris, nu pot citi codurile de confirmare (captcha), nu raspund la emai-urile de confirmare. Drept urmare multi administratori ai acestor directoare web vor sterge website-urile inscrise prin aceasta metoda, si chiar daca sunt aprobate sunt sanse mari ca ele sa fie penalizate de motoarele de cautare sau chiar excluse din lista rezultatelor tuturor cautarilor.
    
Recomandari - noi recomandam inscrierea in toate directoarele web. Daca nu o faceti dvs., atunci ar putea sa o faca concurentii dvs., si va fi greu sa-i mai ajungeti vreodata. Nu neglijati directoarele cu PR 0 pentru ca la urmatorul PR update ar putea primi un PR mult mai mare si nu vor mai accepta inscrieri gratuite din acel moment. Mai tarziu va veti felicita pentru decizia luata.  

 

Web-Development | IB Media

web-development

Newsletter WebMaxi

Utilizatori noi

  • Williambuilm
  • aika
  • AaronFeamy
  • Ana Felps
  • habibi1986
  • DavChell
  • injectoarebuzau
  • DaniliucCatalin
  • mcbap22
  • promoweb

Utilizatori online

Avem 291 vizitatori și nici un membru online