traffic engine

Traffic-Engine.com

Powerfull and flexible traffic exchange system.
cupe,medalii personalizate

Cupe-Medalii.ro

Cupe, Medalii si Trofee Personalizate prin Gravura Computerizata.
men's suits

Louiscopeland.com

Shop the latest men's luxury suits and designer clothing.
director web

Director-Romania.ro

Catalog web de calitate pentru afaceri din Romania.

Termeni si conditii

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Regulament inscriere website-uri


1. Linkurile "Featured" sunt expuse deasupra tuturor linkurilor.

2. Alege o cautare rapida in director si asigura-te ca website-ul tau nu este deja listat.

3. NU acceptatm website-uri care sunt in constructie.

4. NU acceptam website-uri care promoveaza (abuzuri de copii, continut fals, informatii nefondate).

5. NU acceptam website-uri care fac redirect spre alte website-uri.

6. Descrierea website-ului trebuie sa fie in concordanta cu continutul website-ului.

7. Alege cu grija categoria. Daca aceasta nu corespunde website-ul tau va fi mutat in alta categorie.


8. NU se accepta acelasi link de 2 ori. Daca aveti website-ul inscris o data nu incercati sa il mai inscrieti o data, va fi refuzat. La abuzuri repetate de acest gen se va sterge si website-ul deja listat in director. Nu incercati sa inscrieti acelasi link cu descrieri sau titluri diferite.

9. Ne rezervam dreptul de a nu accepta, de a sterge sau modifica orice website!

10. Recomandam inscrierea unui link reciproc pentru acceptare.


Termeni si Conditii


Pentru a utiliza, vizualiza, inscrie site-uri, sau in orice alt fel utiliza acest website, trebuie sa acceptati toate aceste conditii si termeni:

1. Toate informatiile si datele de pe acest website web sunt furnizate ca atare, asa cum sunt si in forma in care sunt, fara nici o garantie de nici un fel.

2. Utilizarea informatiilor si datelor continute in acest website web, este exclusiv riscul dvs., al vizitatorului.

3. Ne rezervam dreptul de a schimba informatiile, regulile, datele sau scopul acestui website, dreptul de a aproba, adauga sau scoate situri din baza noastra de date, de a modifica sau corecta listingurile aferente, precum si de a modifica acesti termeni si conditii, dupa cum credem de cuviinta si fara nici o notificare prealabila. Prin utilizarea in continuare a acestui website, va angajati sa acceptati in totalitate acesti termeni si conditii, incluzand toate modificarile survenite prezentului document. Este de datoria dvs. de a vizita acest document in mod repetat, pentru a verifica daca acesti termeni sunt inca acceptabili pentru dvs.

4. Prezenta site-ului dvs. in director WebMaxi.ro constituie un privilegiu si nu un drept. Acceptarea sau nu a unui website in director ramane integral la latitudinea editorilor nostri. Plasarea unui link catre WebMaxi.ro poate constitui avantaj, dar nu garanteaza acceptarea website-ului dvs. in director.

5. Nu avem nici o legatura cu posesorii de site-uri sau site-urile listate in WebMaxi.ro si nu avem control asupra informatiilor pe care ei le adauga in director. Nu sustinem si nu garantam in nici un fel calitate sau validitatea sau orice alt aspect referitor la aceste listinguri.

6. Dvs. acceptati sa va asumati toate riscurile, directe, indirecte sau incidentale, provenind din utilizarea acestui website si/sau a informatiei continute de acesta, incluzand fara limitari, probleme cu computerul, pierderi de date, intreruperea afacerii dvs, defectiuni de hardware, pierdere de profit, etc.

7. WebMaxi.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona, suspenda sau termina accesul dvs.. la serviciile acestui website in parte sau integral, dupa cum considera de cuviinta si in orice moment, fara ca dvs.. sa fiti instiintat in vreun fel in prealabil si fara nici un fel de despagubiri.

Administratorii WebMaxi.ro :


1. Nu fac nici un fel de confirmari sau afirmatii, directe sau indirecte, legat de acuratetea sau corectitudinea informatiilor si datelor continute in acest website web.

2. Nu garanteaza ca serviciile oferite de WebMaxi.ro sunt sau vor ramane fara intreruperi sau fara erori. Serviciul este oferit "ca atare" fara nici un fel de garantii.

3. Nu accepta nici un fel de penalizare sau despagubire ca urmare a utilizarii informatiei scrise sau datelor oferite, sau ca urmare a increderii puse in acestea.

4. Nu fac nici un fel de afirmatii, directe sau indirecte, referitor la cat de potrivita este informatia sau datele continute de acest website pentru orice scop particular.

5. Nu ofera nici un fel de garantii ca informatia si datele continute de acest sit, sunt libere de infectii cu virusi de calculator sau alte contaminari.

6. Nu sustine, nu confirma, si nu garanteaza nici un fel de terti, sau produse ori servicii ale tertilor care sunt listate ca informatie pe acest website, ca urmare a oricarei informatii, material, continut referit la, inclus in, sau legat (linked) catre, dinspre sau spre acest website web.

Pentru a utiliza, vizualiza, inscrie siteuri, sau in orice alt fel utiliza acest website, trebuie sa acceptati toate aceste conditii si termeni.

Web-Development | IB Media

web-development